Priviți tenisul live și pariați pe ATP deschis la Madrid în această săptămână

0
177

Priviți tenisul live și pariați pe ATP deschis la Madrid în această săptămânăMadrid Open este în curs de desfășurare în Spania și aici la Unibet puteți viziona și paria pe fiecare meci ATP!

Transmitem Live tennis stream alături de serviciul nostru de pariuri în joc pentru fanii din toată Europa.

Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer sunt în acțiune în această săptămână în timp ce se luptă pentru titlul de la Madrid.

Și participarea la tenisul masculin ” big Three stars a văzut cotele schimbându-se de multe ori în ultimele zile.

Aici sunt câteva sfaturi de pariuri care v-ar putea interesa…

Tenis Live stream cu pariuri

Madrid Open ATP: May 3-12

Nadal marele favorit

I se spune Regele argilei și e ușor de înțeles de ce. Rafael Nadal se mândrește cu 12 titluri de Grand Slam franceze, 11 la Barcelona și Monte Carlo, opt la Roma și cinci la Madrid.

Nadal îl iubește pe clay și și-a revenit după accidentare pentru a fi în cea mai bună condiție pentru Madrid. Acum, Nadal este încă pentru a câștiga un titlu de lut de la cele două turnee din acest sezon. S-a prăbușit în semifinalele Monte Carlo și Barcelona. Dar el a fost recuperarea de la accidentare și săptămâna liberă între Barcelona și Madrid va fi îmbunătățit starea fizică.Nadal marele favorit

Nadal începe ca No 2 seed aici, în Madrid și se confruntă cu Felix Auger Aliassime. Wildcard l-a învins pe canadianul Denis Shapovalov în două seturi. Acesta a fost un rezultat uimitor pentru Aliassime dar el ar trebui să aibă puține șanse împotriva Nadal aici.

Nadal este de 2,40 pentru a câștiga titlul Madrid-un preț scăzut având în vedere cele două ieșiri semi-finale până în această primăvară. S-ar putea să fie pariuri mai bune acolo. Dar Nadal este încă box office și puteți trăi flux de tenis și pariați pe meciurile sale toată săptămâna!

Djokovic cel de-al doilea favorit

World No. 1 Novak Djokovic este a 3.75-a favorită care a câștigat titlul de la Madrid. Și sârbul trebuie cu siguranță să se dovedească aici în timp ce privește titlul francez la sfârșitul verii. Djokovic a jucat o dată pe clay până acum în acest sezon, dar a pierdut în fața lui Daniil Medvedev în sferturile de finală de la Monte Carlo.

Aceasta a fost o ieșire dezamăgitoare pentru copilul de 31 de ani, care a muncit în mare parte de când a câștigat Melbourne Grand Slam în ianuarie. Există cu siguranță opțiuni mai bune de pariuri pe tenis acolo, în special cu Prețul scăzut al lui Djokovic.

Federer la ora 15.00.

Acesta este un pariu foarte tentant având în vedere clasa de Roger Federer. Dar poate veteranul să se descurce singur cu clay? Murdăria roșie nu a fost niciodată cea mai puternică suprafață a lui Federer, dar a patra sămânță a reușit să evite o întâlnire timpurie cu Nadal sau Djokovic.

Aceasta este prima intrare Federer pe clay de ani de zile și va fi interesant de știut ce să se aștepte de la maestrul elvețian. La ora 15: 00 merită luat în considerare, dar mai întâi marți, 7 mai este un conflict cu francezul și cu clay aficionado Richard Gasquet.

Federer ar trebui să treacă peste acest joc, dar poate el depăși un conflict probabil cu Gael Monfils și un sfert de finală proiectat cu Dominic Thiem? Inima spune da, capul spune nu.

Thiem pariul gustosThiem pariul gustos

Dominic Thiem ar putea să preia mantia lui Nadal ca expert în lut când acesta din urmă se retrage de la tenis. Thiem a câștigat finala de la Barcelona de data trecută, învingându-l pe Medvedev în finală cu 6-4 6-0.

Austriacul este bine versat pe lut, cu nouă din cele 13 titluri ale sale la simplu venind pe murdăria roșie. Thiem a pierdut ultimele două finale de la Madrid – în fața lui Nadal în 2017 și apoi a lui Alexander Zverev în 2018.

La 6.00 el este un pariu excelent pentru a câștiga aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here