NHL live stream and betting on Blues vs Stars and Sharks vs Avalanche

0
188

NHL live stream and betting on Blues vs Stars and Sharks vs AvalanchePlayoff-ul NHL va fi martorul unei drame majore în următoarele două zile, în timp ce Runda a doua se apropie de final.

Și pentru fanii NHL pariuri acest lucru este cel mai bun timp pentru a trăi hochei stream și să se implice în toată acțiunea!

Boston și Carolina și-au asigurat deja locurile în finala Conferinței NHL pentru mai târziu în această lună.

Dar cele două serii de conferințe de Vest sunt încă în curs de jucat, cu Dallas vs St Louis și Colorado vs San Jose ambele blocat la 3-3.

Încă două jocuri rămase din runda a doua și puteți urmări totul aici cu Unibet!Jocul final al seriei Blues vs Stars vine de la St Louis, care sunt 2.18 pentru a revendica victoria și progresul în finala Conferinței.

Dar nu scrie Dallas încă!Dar nu scrie Dallas încă!

Seria asta are de toate. Cinci din cele șase jocuri au fost câștigate până acum printr – o marjă de 1-2 goluri. Jocurile au fost strânse și nervoase, cu patru victorii distanță de șase meciuri. De aceea, stelele sunt încă un pariu mare pentru a câștiga acest decider miercuri dimineața.

Atât Tyler Seguin cât și Alexander Radulov au fost foarte impresionați în playoff și sunt între 11.50 și 12.00 pentru a înscrie golurile de deschidere. Da, Blues sunt favorite aici, dar stelele-care a pierdut 4-1 acasă ultima dată afară – va fi în speranța pentru o altă victorie departe aici.

Sharks vs Avalanche-Thursday, May 9 at 03: 00 CEST

Avalanșa și-a păstrat visele cu Cupa Stanley în viață cu o victorie uimitoare de 4-3 luni pentru a egala seria 3-3. Dar ei vor trebui să producă un alt ecran de top pentru a obține chiar aproape de a bate San Jose joi.Sharks vs Avalanche-Thursday, May 9 at 03: 00 CEST

La urma urmei, rechinii au câștigat de două ori acasă peste Colorado în această serie — și unul dintre aceste rezultate a fost un 5-2 thrashing în jocul 1.

Cotele de pariuri de hochei au San Jose CA 2.25 favorite pentru a câștiga acest meci și puteți trăi stream hochei pe tot parcursul și martor aceste prețuri în schimbare.

Logan Couture a fost într-o formă magnifică în timpul acestor playoff-uri și el este bine plasat la 7.50 pentru a înscrie de două ori. Înapoi San Jose aici pentru a obține treaba.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here