Live stream football and bet in-play on Serie A with Atalanta, Inter and Roma

0
178

Live stream football and bet in-play on Serie A with Atalanta, Inter and RomaSerie A este setat pentru un week-end criza în lupta pentru spoturile Ligii Campionilor cu șase echipe lupta-l pentru celelalte două locuri.

Atât Juve cât și Napoli s-au calificat pentru Liga Campionilor.

Dar Inter, Atalanta, Milan, Roma, Torino și Lazio sunt toți în competiție pentru a li se alătura la cea mai mare competiție de club a fotbalului European.

A fost un sezon remarcabil în Italia și acest week-end ar trebui să asiste mai multă dramă, care este motivul pentru care puteți trăi stream fotbal și pariați în-play pe Serie A cu Unibet!

Ne arată fiecare meci din week-end alături de afară în-joc Cote de pariuri-și aici sunt cele trei jocuri pentru a păstra un ochi pe…

Live stream football and bet in-play on Serie A

Atalanta vs Genoa-Saturday, May 11 at 15: 00 CEST

Pot s-o facă? Atalanta este a patra din Serie A și trei puncte peste Milano. Minnows italiene s-au bucurat de un sezon remarcabil și au doar trei jocuri rămase pentru a trece peste linie.Atalanta sunt imbatabile din 23 februarie și au câștigat ultimele patru meciuri. Asta include rezultatele de la Napoli și Lazio — două meciuri în care au intrat ca underdogs grele.

Genoa l-a învins pe Atalanta cu 3-1 în decembrie, iar clubul nord-vest se luptă împotriva retrogradării. Au o pernă de 4 puncte pe locul 17, Empoli, dar este încă un timp nervos în Liguria.

De aceea, Atalanta pentru a câștiga la 1.45 nu este un preț mare. Genoa la 7.00 este mult mai tentant având în vedere că trebuie să câștige acest meci. Prin urmare, pariul inteligent este pe ambele echipe să înscrie la 1.79.

Roma vs Juve-Sunday, May 12 at 20: 30 CEST

Ce joc ne-am aliniat pentru duminică seara și puteți viziona fotbal on-line și Pariu in-play pe toate acțiunea cu Unibet! Juve Au câștigat liga și nu au nimic mai mult pentru a juca pentru acest sezon. Aceasta înseamnă că romii își pot exploata orgoliul și pot obține o mare victorie aici.Roma vs Juve-Sunday, May 12 at 20: 30 CEST

Rromii stau pe locul șase în Serie A, la nivel de puncte cu Milan și trei în spatele Atalanta. O victorie aici este crucială.

Cu toate acestea, romii au tendința de a desena jocuri în ultima vreme. Forma lor citește DWWDWD și asta include puncte solitare vs Fiorentina și Genova.

Romii au 2,45 de câștigat în fața lui Juve, ceea ce este un preț rezonabil. Dar o remiză de 3,45 pare mai probabilă într-un meci în care inima Rromilor va intra în conflict cu mândria lui Juve.

Inter vs Chievo-Monday, May 13 at 21: 00 CEST

Pe locul trei Inter își pot sigila efectiv statutul de Ligă a Campionilor cu o victorie asupra lui Cheavo luni. Giganții San Siro au avantajul de a aștepta să vadă cum sunt rezultatele rivalilor lor în acest weekend înainte de a concura.

Inter sunt poticnire peste linie, cu patru remize în ultimele lor cinci jocuri. Forma pare viraj, dar când te uiți la cine au jucat, Inter s-au bucurat de o cursă Inter vs Chievo-Monday, May 13 at 21: 00 CESTremarcabilă.

Acestea sunt imbatabile din 31 martie și în acel timp Inter s-au confruntat cu Atalanta, Juve și Roma fără a pierde. Da, tragerea la sorți de săptămâna trecută la Udinese a fost frustrantă, dar sunt pe cale să obțină un final de top patru.

Având în vedere că Chievo e cel mai tare din Serie A, pare rezonabil să presupunem că Inter va câștiga acest meci. Ele sunt 1.50 Pentru a înscrie în ambele jumătăți.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here