Ligue 1 stream and betting on Paris SG, Monaco and St-Etienne vs Montpellier

0
168

Ligue 1 stream and betting on Paris SG, Monaco and St-Etienne vs MontpellierFotbalul francez continuă în acest weekend cu toate cele 20 de echipe de Ligue 1 în acțiune — și aici la Unibet puteți viziona și paria pe toate!

Ne arată serviciile noastre de fotbal live stream alături de in-play pariuri pe fiecare meci din Franța în această săptămână.

Paris SG au încheiat titlul, dar sunt încă în desfășurare puternic, în timp ce la Monaco de jos sunt răzuire împotriva retrogradare.

Și există încă locuri Europa League pentru a lupta pentru! Iată cele trei jocuri pe care nu vrei să le ratezi.…

Ligue 1 stream și pariuri

St-Etienne vs Montpellier-vineri, 10 mai la 20: 45 CESTAcesta este un firecracker de un meci pentru a începe week-end de fotbal francez. St-Etienne e pe locul patru în Ligue 1, cu șapte puncte înaintea lui Montpellier. O victorie aici va asigura St-Etienne Europa League Fotbal pentru sezonul următor – și să păstreze presiunea asupra Lyon pentru ultimul loc Liga Campionilor.Și se pare că suntem pe o victorie acasă aici! St-Etienne au câștigat ultimele patru meciuri din ligă, păstrând cearșafuri curate în trei din aceste ieșiri. Ei au câștigat o remiză 0-0 la Montpellier la începutul sezonului și au Remy Cabella scor pentru distracție chiar acum.Ligue 1 stream și pariuri

Montpellier în sine sunt menținerea presiunii, dar a încheiat seria lor de trei jocuri câștigătoare cu o remiză 1-1 acasă la Amiens weekend-ul trecut. A fost o lovitură grea și a ieșit din spatele unei victorii cu 3-2 în fața echipei Paris SG.

Ambele echipe să înscrie aici la 1.68. St-Etienne ar trebui să câștige la 1.66.

Angers vs Paris SG-Saturday, May 11 at 17: 00 CEST

Echipa sg de la Paris a câștigat titlul acum câteva săptămâni și, acum sunt în afara Ligii Campionilor, sezonul lor e pe sfârșite. Și că apicultura a afectat forma ligii lor enorm. Parisul a câștigat doar unul din ultimele lor șapte meciuri și a fost aruncat din Coupe de France de Rennes luna trecută.

Nu va fi nici un moment mai bun pentru Angers pentru a juca SG Paris. Și Nervers ei înșiși ar putea primăvară un supărat, după ce a pierdut doar una dintre ultimele lor nouă ieșiri. Desigur, această dungă a fost dominată de un uimitor șase egal-cinci dintre care au fost în succesiune — dar a fost suficient pentru a menține Angers bine departe de zona de retrogradare.

Angers pentru a câștiga / pierde pe șansa dublă la 2.88 este foarte tentant. Și ține minte, poți să te uiți la fotbal în direct și să pariezi în joc cu Unibet!

Nimes vs Monaco-Saturday, May 11 at 20: 00 CESTNimes vs Monaco-Saturday, May 11 at 20: 00 CEST

Întoarcerea de la retrogradare la supraviețuire este aproape completă pentru Monaco. După un sezon dezastruos, ei stau la trei puncte deasupra zonei de retrogradare cu trei jocuri rămase. Și totuși speranțele lor de a obține un rezultat la Nimes sâmbătă par slabe.Nimes se află pe locul opt în Ligue 1 după un sezon remarcabil. S-au bucurat de trei serii de victorii, împrăștiate într-o campanie pe role. Chiar acum Nimes au câștigat patru din ultimele lor șase jocuri și ar putea face bine o altă victorie sâmbătă.

Monaco a fost ținut la un egal 1-1 de Nimes când aceste părți s-au întâlnit în principat în septembrie. Fast forward opt luni și Monaco au trecut printr-un manager sau două, în timp ce Nimes au rămas neclintite.

Această consistență sugerează că Nimes este un preț excelent la 3,40 să învingi Monaco. Forma lor este mai bună, încrederea lor este mai mare și ei sunt acasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here