La Liga live stream și pariuri pe Atl Madrid, Valencia și Barca vs Getafe

0
155

La Liga live stream și pariuri pe Atl Madrid, Valencia și Barca vs GetafeLive stream fotbal și Pariu cu Unibet de la La Liga această duminică

La Liga fotbal pariuri este tot întâmplă duminică în această săptămână ca structura Ligii linii pentru ultimele două runde.

Toate echipele joacă duminică, 12 mai, la ora 18:30.

Aceasta înseamnă că acele părți care luptă pentru un loc Liga Campionilor va trebui să păstreze un ochi pe ceea ce se întâmplă în celelalte jocuri din jurul Spaniei!

Atl Madrid, Valencia și Getafe sunt toate gunning pentru locul al patrulea și acest lucru este un week-end criza de jocuri.

Iată cum puteți viziona fotbal și pariați pe toate cele trei echipe…

La Liga live stream și pariuri

Toate meciurile de duminică, 12 mai, ora 18:30.

Barca vs Getafe

Un meci crunch din Nou Camp vine la doar câteva zile după ce Barca a fost scos din Liga Campionilor. Înseamnă că sezonul lor este aproape terminat după ce giganții catalani au câștigat titlul La Liga la începutul acestei primăveri. Pentru ce a mai rămas Barca de jucat? Ei bine, finala Copa del Rey împotriva Valenciei este programată pentru 25 mai și astfel managerul Ernesto Valverde poate odihni unele dintre starurile sale de top aici.Și asta ar putea da Getafe un top-patru colac de salvare. Minnows se află în prezent pe locul patru în La Liga — trei puncte deasupra Valenciei și ATL Madrid. O victorie ar însemna că soarta lor este în mâinile lor îndreptându-se spre ultima rundă de dispozitive.

Desigur, cotele de pariuri au Barca la 1.45 Pentru a câștiga acest joc. Dar Getafe se va îndrepta spre Noua tabără știind că un rezultat este posibil împotriva unei laturi accidentale Barca. Getafe ar lua un punct aici și acestea sunt 2,80 pentru a câștiga / trage pe șansa dublă.

Dar ar trebui să fie un joc dramatic și puteți paria și live stream fotbal de la Barca cu Unibet.

Valencia vs AlavesValencia vs Alaves

Acest lucru este îngrijorător meci pentru Valencia să fie gazduieste la doar câteva zile după călătoria lor Europa League la Arsenal. Programul de joi Europa League sa dovedit dificil de a naviga prin în ultimele săptămâni, cu desen Valencia pentru a obține siguranță în umbra unui meci, și, de asemenea, suferă două înfrângeri liga în această primăvară.Cădere de puncte nu este o opțiune în această etapă a sezonului și Valencia a revenit de la a pierde 3-1 la Arsenal în Europa League, prima manșă semi-finala de bataia umil Huesca 6-2.

Alaves ar trebui să fie un ușor trei puncte. Ei sunt fără câștig în opt jocuri și stau pe locul 10 în La Liga cu nimic de a juca pentru. Dar există întotdeauna o teamă ascuns Valencia ar putea aluneca aici.

De aceea, ambele echipe să înscrie la 1.83 este un strigăt demn.

Atl Madrid vs SevillaAtl Madrid vs Sevilla

Marele meci al week-end-ului vine de la Madrid, unde Sevilla este disperată să revendice Victoria și să facă presiuni pentru acel loc din Liga Campionilor. Sevilla s-a prăbușit din Europa League în mod neașteptat în acest sezon, așa că acum există o presiune reală de a-și câștiga locul în top patru.Pentru a face acest lucru, ei au nevoie de o favoare de la Barca în Acest joc și, de asemenea, o performanță uriașă ei înșiși. Din păcate pentru fanii Seviliei, echipa este complet depășită de trei înfrângeri din ultimele patru meciuri.

Pierderile de la Getafe și Girona au fost îngrijorătoare, dar alarma a sunat când Sevilla a fost doborâtă cu 3-0 acasă la Leganes!

Atl Madrid poate nu are nimic de jucat acum dar clasa lor ar putea străluci pe aici. De aceea, un preț de 2.15 pe o victorie Atl Madrid este în valoare de luate în considerare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here