Bundesliga live stream și pariuri pe München, Dortmund și Leipzig titlu cursa

0
705

Bundesliga live stream și pariuri pe München, Dortmund și Leipzig titlu cursaBundesliga titlu cursa se îndreaptă în jos la sârmă cu München, Dortmund și Leipzig toate în cu un strigăt de glorie.

Și aici la Unibet puteți viziona și paria pe toată acțiunea cu nostru de fotbal live stream serviciu Unibet TV!

Acesta este dreptul — ne arată cele mai mari jocuri în Bundesliga acest week-end alături de cotele noastre de Pariuri in-play.

Fanii din întreaga Europă vor putea urmări acțiunea și acest week-end se va dovedi crucial pentru locul în care titlul se îndreaptă la sfârșitul acestei luni.

Aici sunt cele trei jocuri pe care nu vrei să le ratezi.…

Bundesliga Live stream și pariuri

Mainz vs Leipzig-vineri, 3 Mai la 20: 30 CEST

Leipzig este primul din cei trei pretendenți care au jucat în acest weekend, cu o cravată crunch la Mainz lovind meciul German de fotbal. Și puteți trăi stream soccer și să pariați în timpul meciului pur și simplu prin înscrierea sau conectarea la contul dvs. Unibet!Acest joc nu trebuie ratat. Leipzig are nevoie de o victorie ca să-și păstreze titlul în viață și apoi să se bazeze pe înfrângeri pentru München și Dortmund.

Și oamenii lui Ralf Rangnick sunt bine plasați pentru a obține o victorie aici. Leipzig au câștigat opt jocuri pe bounce și zboară de mare, care au progresat la finala Cupei germane în această primăvară. De fapt, nu au mai pierdut din 19 ianuarie, când Dortmund a venit în oraș.

Leipzig sunt 1.72 pentru a bate Mainz și că este un preț bun. La urma urmei, Mainz sunt blocate în mijlocul mesei, au pierdut șase din ultimele opt jocuri, și au fost doborâte cu 4-1 de Leipzig la începutul acestui sezon. Meciul ăsta merge într-o singură direcție.

München vs Hannover-Saturday, May 4 at 15: 30 CESTMünchen vs Hannover-Saturday, May 4 at 15: 30 CEST

Munchen sunt următoarele challengers titlu joc în acest weekend și ei sunt un pariu puternic pentru a bate Hannover în clash după-amiază de sâmbătă. De fapt, prețul de 1,02 pe care Munchen trebuie să-l bată pe Hannover nu merită să-l susțină.Hannover sit rock partea de jos A Bundesliga și sunt deja retrogradate. Da, au câștigat și și-au desenat ultimele două jocuri, dar în realitate ar trebui să fie ușor de eliminat de către Munchen.

Marea întrebare pentru fanii fotbalului este prin câte goluri va câștiga München? Liderii Bundesliga l-au învins pe Hannover cu 4-0 în decembrie. Și un rezultat de 6-0 aici este la prețul de 10.50.

Bremen vs Dortmund-Saturday, May 4 at 18: 30 CEST

Acesta este într-adevăr cel mai mare joc din week-end ca Dortmund știu că trebuie să Bremen vs Dortmund-Saturday, May 4 at 18: 30 CESTcâștige pentru a menține presiunea asupra Munchen. Dortmund se află la două puncte în spatele rivalilor lor cu trei meciuri din Bundesliga rămase. Și cu Munchen aproape sigur că-l va învinge pe Hannover, Dortmund are nevoie de trei puncte în Bremen. Deci vor câștiga? Ei bine, Bremen nu au practic nimic de a juca pentru în lor rămase trei jocuri ale sezonului și au pierdut ultimele lor două ieșiri. Pentru a înrăutăți lucrurile, au pierdut cu 2-1 în fața lui Dortmund în decembrie.

Banii smart aici este pe o victorie Dortmund la 2.25. Acesta este un preț mare pentru o echipă provocare pentru titlu și de pariuri de fotbal fanii pot dori să profite de ea!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here