Bundesliga live stream și fotbal pariuri pe Leipzig vs München PLUS Eintracht și Dortmund

0
185

Bundesliga live stream și fotbal pariuri pe Leipzig vs München PLUS Eintracht și DortmundLeipzig vs München este jocul masiv în Bundesliga acest week-end și puteți urmări totul chiar aici cu Unibet!

Ne arată fluxul de fotbal live din Leipzig vs München alături de cotele noastre de Pariuri in-play.

De fapt, puteți urmări fiecare meci Bundesliga în acest weekend pur și simplu prin logare pe sau semnarea până la Unibet astăzi!

Există doar două runde de zbor de top German rămase în acest sezon și există încă o mulțime de a juca pentru.

Aici sunt cele trei meciuri pentru a păstra un ochi pe…

Bundesliga Live stream și pariuri

Leipzig vs Munchen-Saturday, May 11 at 15: 30 CESTAici sunt cele trei meciuri pentru a păstra un ochi pe…

Marele meci de sâmbătă cu siguranță vine din Leipzig, unde Munchen poate câștiga titlul dacă își bat rivalii. München a avut o revenire remarcabilă de la începutul acestui sezon, unde erau la kilometri în spatele lui Dortmund.De atunci, situația s-a schimbat, iar München este cu patru puncte înaintea lui Dortmund de pe locul doi, cu două runde rămase.

Deci Munchen poate câștiga titlul sâmbătă? Ei bine, acestea sunt doar 1.67 Pentru a câștiga acest meci departe împotriva el a treia-plasat echipa în ligă. Acest lucru arată cât de încredere în fotbal live stream și fanii de pariuri au în Munchen asigurarea victoriei.

Gândiți-vă că München a învins Leipzig cu 1-0 în decembrie, cu Franck Ribery câștigând. Adăugați la faptul că Munchen sunt neînvinse în nouă jocuri (W7 D2) și acestea sunt un strigăt mare pentru a câștiga aici și clinch titlul.

Dortmund vs Dusseldorf – Saturday, May 11 at 15: 30 CEST

Peste pe un alt canal de televiziune Unibet va fi Dortmund, care ar trebui să aibă nici o problemă văzând off Dusseldorf aici. Dortmund trebuie să câștige pentru a menține presiunea asupra Munchen, deși trebuie să se bazeze pe Leipzig obtinerea ceva de la acest joc.Cu toate acestea, live stream fotbal și fanii de pariuri se pot aștepta la o victorie Dortmund aici, la 1.30. Da, roțile s-au desprins ușor cu o remiză și înfrângere în ultimele două meciuri. Dar Dusseldorf nu are absolut nimic pentru care să joace, ceea ce înseamnă că Dortmund ar trebui să câștige cu cel puțin două goluri.

Înapoi o victorie de rutină 2-0 la 10.00.

Eintracht vs Mainz-duminică, la ora 12: 00 CESTÎnapoi o victorie de rutină 2-0 la 10.00.

Ultimul meci din weekend vine de la Frankfurt, unde Eintracht va spera să profite de Leverkusen dacă acesta din urmă pierde împotriva lui Schalke sâmbătă.Eintracht și Leverkusen sunt atât de gând pentru acel loc finală Liga Campionilor și sunt blocate pe puncte, cu Eintracht în prezent înainte datorită unei diferențe de gol superior.

Dar Leverkusen sunt echipa formațiunii, câștigând patru meciuri în Bundesliga. Eintracht, în comparație, sunt fără vin în patru (LDDL).

Poate Eintracht să treacă de Mainz? Aceste părți au atras 2-2 înapoi în decembrie și Eintracht se confruntă cu Chelsea în Europa League joi. Acest joc ar putea declanșa o mahmureală Europeană – ceva de care a suferit Eintracht în ultimele luni.

Mainz pare bine la preț de 5.40 pentru a câștiga jocul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here