Anderlecht vs Liege live stream și pariuri pe cea mai mare rivalitate din Belgia

0
192

Anderlecht vs Liege live stream și pariuri pe cea mai mare rivalitate din BelgiaAnderlecht vs Liege este marele meci din Belgia în acest weekend și este clash nu trebuie ratat.

Această rivalitate este masiv și focuri de artificii la ultima lor întâlnire a dus la jocul fiind abandonat!

Anderlecht și Liege sunt atât bang de formă și nu au nici o șansă de a câștiga titlul Belgian în acest sezon.

Dar drepturile de laudă sunt masive aici și nici o parte nu va dori să vină departe după ce a pierdut bătălia.

Vă puteți uita la fotbal live și pariați în joc cu Unibet în întreaga Europă, pur și simplu conectându-vă la contul dvs. sau înscrierea astăzi!

Anderlecht vs Liege live stream și pariuri

Începe duminică, 5 mai la 14: 30 CEST

Deci, cine va câștiga acest conflict? Ei bine, forma sugerează că va fi o victorie 2-1 la Anderlecht. Echipa “home” a câștigat acest aranjament de 2-1 de ambele ori Anderlecht și Liege s-au ciocnit în acest sezon. Anderlecht a susținut cele trei puncte în septembrie, în timp ce Liege a ripostat cu același rezultat în februarie.Aceste părți s-au întâlnit pe 12 aprilie, odată ce zborul Belgian de top a fost împărțit în rundele playoff. Dar jocul lor a fost abandonat atunci când rachete de semnalizare au fost aruncate pe teren de la fanii Anderlecht. Liege conducea cu 2-0 la momentul respectiv.

Deci, este rezonabil să susțină o victorie 2-1 acasă aici, cu Anderlecht preț la 8.50 Pentru a pretinde acest rezultat.

Ghidul formelor este îngrijorătorGhidul formelor este îngrijorător

Mulți fani ai pariurilor de fotbal preferă să se uite la ghidurile formale înainte de a lua decizii. Dar nici Anderlecht, nici Liege nu au o formă favorabilă îndreptându-se spre acest conflict. Anderlecht nu câștigă în cinci minute, ridicând un punct de izolare în tragerea la sorți cu Gent în această perioadă. Dar Liege și-au pierdut ultimele trei jocuri.

Cu puțin pentru a juca în ligă, este vorba despre drepturile de laudă duminică. Și acest lucru ar trebui să fie o întâlnire feisty, care este motivul pentru care ne asigurăm că puteți paria și live stream fotbal din Belgia. Ambele echipe de înscris au un preț de 1,56.

Alte jocuri de urmărit și pariatAlte jocuri de urmărit și pariat

Puteți viziona și paria pe fiecare flux live de fotbal oferit de Unibet pur și simplu prin logare în contul dumneavoastră. Și avem unele jocuri mari disponibile în altă parte în Belgia în acest weekend.Liderii Ligii Genk pot face un pas uriaș către titlu învingându-l pe Antwerp vineri seara. The clash — at 20:30 CEST-could be a close encounter, with just one goal scored between these sides from the last two meetings. Genk sunt 1.55 Pentru a câștiga.

Duminică, între timp, vede out-of-form Gent găzduiește un Club Brugge care încă mai au speranțe de a câștiga titlul. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să revizuiască Genk șase puncte de plumb în partea de sus a mesei, cu patru jocuri rămase.

Mă aștept ca Brugge să câștige în Gent și confortabil la 1.75. La urma urmei, Brugge i-a învins pe adversarii de duminică cu 3-0 și 4-0 deja în acest sezon. Jocul lor începe la 18:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here